top of page

8-11 april
2024

 

Living Lilith

Empower the Divine Feminine

Midweek Retreat - Vlaamse Ardennen
Deze retreat is voor jou als:
 • Zin hebt in een innerlijke reis van yoga, meditatie en zelfontdekking

 • Verlangt jouw vrouw-zijn te verdiepen en te ontdekken wie je in essentie bent

 • Jouw vrouwenlijn en haar helende kracht dieper wil verkennen

 • Droomt van me-time en rust midden in de natuur met heerlijk eten

 • Benieuwd bent naar een astrologische mini-reading over jouw schaduwkanten & de Lilith in jou wil exploreren

 

Welkom bij Living Lilith, een unieke midweek retreat midden in de betoverende Vlaamse Ardennen. Deze reis dieper naar onze essentie, geleid door moeder en dochter, nodigt je uit om even uit de dagelijkse drukte te ontsnappen en de kracht van vrouwelijkheid te omarmen.        
  

Lilith wordt in verschillende mythologische tradities beschouwd als een symbool van vrouwelijke kracht, vrijheid en zelfstandigheid. Als inspiratie voor self-empowerment bij vrouwen, belichaamt Lilith de moed om tegen conventionele normen in te gaan, haar eigen pad te volgen en haar eigen stem te laten horen. Ze vertegenwoordigt de kracht om te staan voor je eigen waarheid en onafhankelijkheid. In haar verhalen wordt Lilith vaak gezien als een archetype van zelfverzekerdheid en zelfrespect, wat ons als vrouw kan inspireren om onze eigen innerlijke kracht te omarmen en ons eigen pad te volgen. Daarnaast representeert black moon Lilith in astrologie ook onze schaduwkant, onze 'blind spot', waar we nog niet helemaal bewust van zijn. Ben jij klaar om jouw innerlijke Lilith te ontwaken?   

  
In een sfeer van respect en openheid, duiken we in de diepten van onze eigen vrouwenlijn. Via uitwisselingen, verhalen, meditatie, muziek en visualisatie verkennen we onze eigen vrouwelijke kracht, en van daaruit de verbindingen die ons vormen.   

Deze retreat biedt een energetische reis om de vrouw in onszelf te eren. In een omgeving van mildheid en verzachting ontdekken we de liefde en kracht die in onszelf zit. Me-time, heerlijke maaltijden, een prachtige omgeving, en activiteiten zoals yoga, meditatie en ontspanning staan op het programma. Even niets ‘moeten’.  

  

De midweek vraagt om open te staan voor je eigen innerlijke processen, om een stap verder te zetten in je heelwording als vrouw, naar de essentie van je kracht en kwetsbaarheid.  

j_edited.jpg

 

Voor wie?

Voor alle vrouwen vanaf 18 jaar.

Enige ervaring met, of openheid voor, energetisch werk is wenselijk.

 

 

Accomodatie
't Verstand Van Leven in Horebeke
(Oost-Vlaanderen)
 

Ontdek de idyllische vierkantshoeve van 't Verstand van Leven, gelegen in het hart van de Vlaamse Ardennen. Neem een voorproefje van de sfeervolle omgeving via www.verstandvanleven.be/de-vakantiewoning, waar je prachtige foto's van de locatie kunt bekijken. Omringd door de natuur en stilte, biedt deze plek een ideale setting voor de retreat.  

Verblijf

 • Je deelt een comfortabele kamer voor 2 personen, met aparte bedden.  

 • Er zijn twee gedeelde badkamers voorzien.  

 • Bad- en bedlinnen zijn inbegrepen voor jouw gemak.  

Maaltijden

Alle maaltijden zijn vegetarisch, vers, lekker en gezond, bereid met kennis, zorg en liefde.  

Voorzieningen

 • De vakantiewoning biedt plaats aan maximaal 8 deelnemers.  

 • De retreat gaat door vanaf 5 personen.  

Voorbereiding

Voor de retreat ontvang je een lijst met benodigdheden om mee te brengen, zodat je goed voorbereid kunt genieten van de ervaring.  ​

 

Begeleiding

Door moeder en dochter, Tineke Weymiens en Romy Hoberger, beide gepassioneerde begeleiders met wijsheid en ervaring. Hun samenwerking, filosofische inslag en mensgerichte benadering zorgen voor een unieke retreat-ervaring.  

Wie zijn wij?

Tineke is een doorwinterde coach en psychotherapeut, mentor en inspirator, die graag haar wijsheid, expertise en visie wil doorgeven.

 

Romy is een holistisch coach, energetisch therapeut en yoga teacher, die haar pad aan het verkennen en opbouwen is.  

 

Samen vertegenwoordigen en verbinden ze verschillende generaties.  

  

Deze samenwerking ontstond vanuit een gedeelde passie. Tineke heeft eerder retreats georganiseerd voor vrouwen. Toen ze besloten om samen een retreat te faciliteren, was het thema voor de hand liggend: de vrouwenlijn. Het is een thema dat zo belangrijk is voor ons vrouwen en vaak onbelicht blijft, omdat de relaties die hier deel van uitmaken zo kwetsbaar, moeilijk en complex kunnen zijn.  

 

 

Praktisch

 

Van 8-11 april 2024  

 • We beginnen maandag 8 april 2024 om 19u, vanaf 17u verwelkomen we je met een hapje en drankje  

 • We eindigen donderdag 11 april 2024 om 17u  

  

Bijdrage €570 p/p  

  

Inclusief:

 • 3 overnachtingen

 • Ontbijt – Lunch - Diner (heerlijk, vers & veggie)

 • Pauzes en tussendoortjes

 • Thee, koffie, water à volonté

 • Yoga

 • Begeleide meditaties

 • Persoonlijke Lilith astro reading

 • Alle begeleidingen door Tineke en Romy

 • Empowering & uplifting female energy

Exclusief: Reiskosten  
  

Earlybird !  

Boek voor 1 maart 2024 en ontvang €50 korting.  

 

 

 

Inschrijven

Meld je eerst aan, telefonisch of per mail: 0473 78 15 40 of tineke@o-pening.be. Deze actie kan nuttig zijn om na te gaan of deze midweek de juiste formule is voor jou.  

Je bevestigt je inschrijving en verzekert jouw plekje door het volledige bedrag over te schrijven vóór 18 maart 2024 op het rekeningnummer van Tineke Weymiens:   

BE49 7350 3560 7371   

BIC KREDBEBB   

Met vermelding van ‘je naam + Retreat april 2024’.  

  

Annuleren kan tot en met 18 maart 2024, dan wordt het volledige bedrag teruggestort. Voor een annulering na 18 maart wordt een onkostenvergoeding aangerekend van €300.   

  

Betaal je liever gespreid over enkele maanden, contacteer Tineke 0473 78 15 40.  

 

 

bottom of page